Frågor & svar

Frakt

Vad kostar frakten?

Vi är glada att kunna erbjuda gratis frakt i hela Sverige om du handlar över 700kr. Vid ordrar under 700kr kostar frakten 39kr.

Hur skickar ni varorna?

Vi använder oss av PostNord för att frakta våra varor.

När får jag min beställning?

Vanligtvis behandlar vi och skickar varje order inom en vardag. Det tar alltså oftast ca 1-3 vardagar tills varorna anländer till dig. Varorna skickas till din brevlåda, större paket skickas till närmaste ombud.

Kan jag ändra min beställning efter att ordern är lagd?

Eftersom vi hela tiden försöker att fullfölja varje order så fort som möjligt kan vi inte ändra orderdetaljer, som till exempel adress eller namn, när beställning redan har lagts.

Försök att maila oss på info@victress.se så fort som möjligt så ska vi göra vårt bästa för att justera ändringarna innan beställningen blir behandlad. Tack för din förståelse.

Öppet köp och byten

Öppet köp

Du kan skicka tillbaka varorna inom 30 dagar från det att du mottagit din försändelse. 

För att skicka tillbaka varan/varorna, klistra på retursedeln som medföljer i paketet och lämna in paketet hos närmsta PostNord-ombud.

Så fort returen har kommit tillbaka till oss och vi har verifierat kvalitén kommer återbetalningsprocessen att göras. Den görs med samma betalningssätt som beställningen gjordes på. 

Det är viktigt att varorna är oanvända, otvättade och i orginalförpackning.

Byten

Vänligen kontakta oss på info@victress.se vid byte av vara. Varorna måste vara oanvända, otvättade och i orginalförpackning.

Skador

Det är sällsynt att en vara är skadad, men om du har fått en skadad vara så kontakta oss inom 48 timmar på info@victress.se. 

Mer om VICTRESS

Söker ni personal?

Vi är glada att höra att ni vill vara en del av vårt team. Vi letar alltid efter ambitiösa och nyfikna människor till vårt team.

För att skicka en spontanansökan kan du maila oss gladligen på info@victress.se och berätta vad du kan bidra med till Victress. Märk mailet med ”jobbansökan”. 

Var finns era kontor?

Vi befinner oss i Södertälje, Sverige.

Företag

R.S Lyck AB

Organisationsnummer: 559036-3890

Adress: Kvarstavägen 83, 151 64, Södertälje

E-mail: info@victress.se